Informatie

Home

Tijden en prijzen

Museumcafé

Museumwinkel

Jaaragenda

Vrienden

Contact

Groepsarrangementen

Activiteiten

Museumtuin

Museumcollectie

Kinderen

Nieuws

Privacyverklaring

Het Fruitteeltmuseum is op zoek naar vrijwilligers.


Het Fruitteeltmuseum is een actief en gastvrij museum, waar iedereen zich thuis voelt. Dit gevoel komt o.a. door de grote betrokkenheid en inzet van onze vrijwilligers die bij ons werkzaam zijn.


De meeste vrijwilligers hebben specifieke taken. Zo hebben we gastvrouwen en –heren of vrijwilligers die in de tuin meehelpen. Vaak zijn onze vrijwilligers multifunctioneel inzetbaar, gewoon omdat ze naast hun ingezette taak het ook leuk vinden om b.v. met kinderen actief bezig te zijn, een expositie in te richten of  iets culinairs willen maken.

Bij de functie van gastvrouw/heer hoort in eerste instantie natuurlijk het werk aan de ontvangstbalie waar we onze gasten van harte welkom heten en waar ook kassahandelingen plaatsvinden (bij voorbeeld de entreegelden en  de verkoop van kado artikelen).


Het Fruitteeltmuseum heeft behoefte aan meer vrijwilligers, zeker in de zomerperiode van 1 april tot 1 november wanneer het museum meer open is en er in de tuin veel te doen is.

Ook hebben we dringend behoefte aan vrijwilligers die administratie- en registratiewerk willen doen in het depot. Voor dit leuke werk  is enige administratieve kennis zeker  van belang en verwachten we natuurlijk dat je computerervaring bezit.


Heeft u interesse om vrijwilliger te worden bij het Fruitteeltmuseum?  Stuur een mailtje of bel even naar het museum en meld je aan bij Nel Koopman, aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.


Het Fruitteeltmuseum biedt u o.a. een prettige werksfeer met gezellige collega’s, bijscholing en reiskostenvergoeding.

Meld je aan en we zijn je dankbaar voor je inzet.


Telefoon        0113 - 344904

Email            info@fruitteeltmuseum.nl