Informatie

Home

Tijden en prijzen

Museumcafé

Museumwinkel

Jaaragenda

Vrienden

Contact

Groepsarrangementen

Activiteiten

Museumtuin

Museumcollectie

Kinderen

Nieuws

Privacyverklaring

Kinderworkshop


De meivakantie is weer begonnen en daarom organiseert het Fruitteeltmuseum een leuke kinderworkshop waarbij je kunt kiezen uit verschillende ideeën om vanuit huis te doen. Je kunt kiezen uit één van deze mogelijkheden:


- 1: Ga lekker naar buiten, geniet van het mooie weer en ga op zoek naar verschillende insecten. Misschien vind je er wel 5?  Fotografeer ze of schrijf er een leuk of mooi verhaal over. Insecten hebben een belangrijke rol in de Fruitteelt! Ze zijn heel nuttig….   of heel schadelijk!  Weet je ook waarom? Dat kom je te weten als je de foto (foto’s) of het verhaaltje instuurt.

- 2: Blijf je liever binnen:  knutsel een stuk fruit naar keuze volgens eigen ontwerp van karton of papier en maak hier een foto van en stuur deze per e-mail naar het Fruitteeltmuseum.

Ik zou zeggen: geniet van de vakantie en stuur je inzending met je naam uiterlijk 1 juni 2021 per e-mail naar het volgende mailadres: administratie@fruitteeltmuseum.nl   


Het leukste/mooiste werkstuk wordt beloond met een leuke verrassing! Heel veel succes met het uitvoeren van één van deze opdrachten en we zijn benieuwd naar jullie inzendingen!