Vrienden

Activiteiten

Contact

Home

Museumcollectie

Informatie

Groepsarrangementen

Museumtuin

Kinderen

Privacyverklaring

Fietsroutes

Handwerkcafé

Tekencafé

Zaterdag 10 augustus

Fruitteeltroute


Het Fruitteeltmuseum gaat er weer actief en fruitig tegenaan!

Dit jaar organiseert het Fruitteeltmuseum voor de 10e keer de Fruitfietstocht.


Om dit jubileum te vieren is er dit jaar een spectaculaire start om 09.00 door Jo de Roo en Keetie van Oosten-Hage.


Door de medewerking van diverse fruittelers zijn we erin geslaagd weer een mooie route samen te stellen en u kunt uiteraard het museum bezoeken.


Op zaterdag 10 augustus kan er tussen 9.00 uur en 12.00 uur gestart worden vanuit het Fruitteeltmuseum voor een fietstocht in en rond Kapelle van 35 kilometer. De route en een deelnamebandje zijn alleen verkrijgbaar in het Fruitteeltmuseum. Kosten € 7,50 p.p. Kinderen € 2,50 . Dit is inclusief museumbezoek.


Tijdens de route zijn er 10 stops, waar iets te beleven valt. De route is zeer gevarieerd. Zo fietsen we langs het water en natuurlijk de boomgaarden. Diverse bevriende fruittelers openen die dag hun bedrijf voor bezoekers en kunnen u enthousiast vertellen over het werk wat zij doen en de machines die zij daarvoor gebruiken.

Natuurlijk is er ook aandacht voor de inwendige mens en is er op sommige punten een hapje en een drankje te koop. Daarnaast is er aandacht voor oude ambachten en diverse andere demonstraties.


Wij vragen u vriendelijk om zoveel mogelijk te parkeren op de carpoolplaats Vierwegen bij Kapelle, het station of in de berm langs de Annie MG Schmidtsingel en dan met de fiets naar het Fruitteeltmuseum te komen.

Deelname is op eigen risico.