Groepsarrangementen

Busarrangement

Externe presentatie

Actieve arrangementen

Home

Informatie

Kinderen

Activiteiten

Museumtuin

Museumcollectie

Contact

Vrienden

Privacyverklaring


Actieve arrangementenFruitwandeling (ca. 1 ½ uur / op aanvraag)    


Onder begeleiding van een gids wandelt u vanuit het Fruitteeltmuseum langs de fruitboomgaarden naar het centrum rondom de kerk. De gids vertelt en laat u de omgeving zien waarbij bijzondere bomen de aandacht krijgen.


Vanuit het centrum is het binnen 10 minuten teruglopen naar het Fruitteeltmuseum waar u na kunt genieten met koffie of thee en appeltaart. De lengte is ca. 3 km.


De kosten voor de Fruitwandeling bedragen € 25,00  per gids, bij een groep van maximaal 20 personen en zijn enkel mogelijk in combinatie met een museumbezoek.

Fruitfietstocht  (ca. 3 uur / op aanvraag)    


De gids fietst met u mee langs de boomgaarden in de omgeving van Kapelle en laat u het verleden en heden van de fruitteelt zien en beleven.


Vele aspecten zoals de pluk, de snoei, het sorteren, de opslag, de gewasbescherming en de koeling van diverse soorten fruit worden uitgebreid toegelicht. Na afloop is het nagenieten in het museumcafé met koffie, thee en appeltaart. De lengte van de fietstocht is ca. 35 km.


De kosten voor de Fruitfietstocht bedragen € 25,00 per gids, bij een groep van maximaal 20 personen en zijn enkel mogelijk in combinatie met een museumbezoek.