Informatie

Home

Tijden en prijzen

Museumcafé

Museumwinkel

Jaaragenda

Vrienden

Contact

Groepsarrangementen

Activiteiten

Museumtuin

Museumcollectie

Kinderen

Nieuws


Workshop fotografie bloesemfruitOp donderdag 26 april organiseert het Fruitteeltmuseum in Kapelle een workshop over het fotograferen van bloesem en fruit in de natuur. De bloesemtijd in het voorjaar is een mooie periode om de sfeer en de kleuren van het landschap afkomstig van de bloesems van de fruitbomen in de museumtuin, in en rondom het Fruitteeltmuseum, op de foto vast te leggen.


Christa Breure zal een toelichting  geven over het gebruik van de digitale en analoge camera bij het fotograferen van fruitbomen, bloesem en andere bijzonderheden, zoals kleine insecten in de natuur. Na de toelichting gaan de deelnemers onder deskundige leiding van Christa zelf aan de slag om de natuur in de museumtuin, waarin vele oude fruitboomrassen staan te bloeien, met hun camera te fotograferen.

 

De workshop start om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Kosten deelname workshop € 12,50, inclusief entree en consumptie. Voor deelname wordt aangeraden om de eigen camera mee te nemen en evt. een statief. Meer informatie via telnr. 0113-344904, via email: info@fruitteeltmuseum.nl

workshop bloesemfotografie