Vrienden

Activiteiten

Contact

Home

Museumcollectie

Informatie

Groepsarrangementen

Museumtuin

Kinderen

Privacyverklaring

Fietsroutes

Handwerkcafé

Tekencafé


FruitteeltrouteHet vernieuwde Fruitteeltmuseum gaat er fris en fruitig tegenaan! Dit is de kans om het museum te bezoeken én een leuke fietstocht te maken voor dezelfde prijs.

Traditiegetrouw kan er gefietst worden met het Fruitteeltmuseum, dit jaar een iets andere route dan vorig jaar: deze keer komen we in Kattendijke.


Door de medewerking van diverse fruittelers zijn we erin geslaagd weer een mooie route samen te stellen.


Op zaterdag 11 augustus kan er tussen 9.00 uur en 12.00 uur gestart worden vanuit het Fruitteeltmuseum voor een fietstocht in en rond Kapelle van 35 kilometer. Kosten € 6,50 p.p. Gezin met 2 kinderen € 12,50. Incl. Museumbezoek.


Tijdens de route zijn er 9 stops, waar iets te beleven valt. De route is zeer gevarieerd, zo fietsen we langs het water en natuurlijk de boomgaarden. Diverse bevriende fruittelers openen die dag hun bedrijf voor bezoekers en kunnen u enthousiast vertellen over het werk wat zij doen en de machines die zij daarvoor gebruiken. Natuurlijk is er ook aandacht voor de inwendige mens en is er op sommige punten een hapje en een drankje. Daarnaast is er aandacht voor oude ambachten en diverse andere demonstraties.


Informatie: administratie@fruitteeltmuseum.nl of tel: 0113-344904 tijdens de openingsuren op dinsdag- t/m zaterdagmiddag.